Kristin Cavallari Memikat Bikini Hitam dan Memperkasakan Ibu Di Mana-mana dengan Mesej Cinta Dirinya

Bintang realiti TV dan usahawan fesyen Christine Cavallari menghebohkan media sosial selepas menyiarkan foto dirinya dalam bikini hitam di Instagram.

Foto lelaki berusia 36 tahun itu yang memamerkan susuk tubuhnya yang sekata mencetuskan perdebatan tentang kepositifan badan dan keibuan.

“…tetapi dia seorang ibu,” tulis Cavallari dalam kapsyen. Dia memuji ibu lain yang memilih untuk tidak mendedahkan anak mereka di media sosial. Itulah sebabnya seorang peminat memberi komen bahawa saya sayang kamu. “Anda kelihatan seperti ibu yang hebat.”

Siaran itu menerima ribuan suka dan komen, dengan ramai pengguna memuji mesej optimis dan positif Cavalry. “Suka! Sekali-sekala seorang ibu menjadi dirinya sendiri dan itu bagus,” kata peminat lain. suka.”

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa komen yang kurang positif, tetapi bukan kerana penunggang kuda itu telah menghadapi kritikan dalam siaran media sosial. Walau bagaimanapun, dia pemaaf dan terus memberi inspirasi kepada pengikutnya dengan mesej cinta diri dan pemerkasaan.

Seminggu sebelum menyiarkan pakaian mandi itu, Cavallari berkongsi foto dirinya memakai coli dan memberi kapsyen pada penggambaran itu, “Sayang awak.” Dia dikatakan sangat provokatif.

Walaupun menghadapi halangan, Cavalieri tetap komited untuk menyebarkan kepositifan dan menggalakkan wanita untuk menyayangi diri mereka sendiri. Dia baru-baru ini memberitahu sebuah majalah bahawa penting bagi wanita untuk berasa baik tentang diri mereka sendiri. “Ini bukan tentang menjadi sempurna, ia tentang yakin dan gembira dengan kulit anda.”

Sebagai ibu kepada tiga orang anak, Cavallari tidak asing lagi dengan cabaran kerja, keluarga dan penjagaan diri. Bagaimanapun, dia berazam untuk menunjukkan contoh positif kepada anak-anak dan peminatnya. “Saya mahu mengajar anak-anak saya yakin, sayangi diri sendiri dan jangan biarkan sesiapa menjatuhkan mereka,” katanya.

Secara keseluruhannya, mesej cinta diri dan pemerkasaan Cavallari bergema dengan pengikutnya, dan siaran terbarunya adalah satu lagi contoh komitmennya untuk menyebarkan positif di media sosial.

Asianload TV