‘Rush Hour 4’ Tidak Berlaku: Laporan Palsu dan Kenyataan Tidak Disahkan

Pada Disember 2022, Jackie Chan membuat pengumuman tentang kemungkinan filem keempat Rush Hour. “Kami kini bercakap tentang ‘Rush Hour 4’,” tambahnya.

Beberapa laman berita segera melaporkan pengumuman itu, dan ada yang mencadangkan bahawa filem sudah dalam kerja-kerja. Walau bagaimanapun, nampaknya laporan ini mungkin terlalu awal.

Adakah akan ada ‘Rush Hour 4’?
Walaupun pengumuman Jackie Chan bercakap tentang ansuran keempat dalam francais komedi aksi popular, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa dia belum mengesahkan bahawa filem itu sebenarnya berlaku. Sudah tentu, masih belum ada kata-kata rasmi daripada pengarah filem itu, Brett Ratner atau bintang bersamanya Chris Tucker tentang kemungkinan filem keempat.

Kekurangan pengesahan ini ketara kerana Chris Tucker hanya muncul dalam dua filem sejak 2007, dan tidak jelas sama ada dia berminat untuk kembali ke francais itu. Selain itu, Jackie Chan telah bercakap tentang Waktu Sibuk 4 selama sekurang-kurangnya sedekad, dan dia berumur 70 tahun.

Ketahui: Mengapa Seidel tidak sepatutnya mendapat kredit dalam “Ocean’s Eleven,” “Rush Hour 2” dan filem lain yang mendapat penilaian tertinggi?

Sesetengah peminat mungkin masih ingat bahawa lima tahun lalu, gambar Chris Tucker dan Jackie Chan bersama adalah nombor empat yang disiarkan di media sosial. Bagaimanapun, filem baharu ini belum dihasilkan dan tidak jelas sama ada ini satu amaran serius atau gurauan.

Terutama, francais Rush Hour mempunyai kejayaan yang bercampur dengan ansuran sebelumnya. Filem pertama adalah kejayaan komersial dan kritikal dan begitu juga filem kedua. Bagaimanapun, filem ketiga mendapat sambutan yang bercampur-baur dan gagal mencapai kutipan box office.

Chris Tucker dilaporkan berhutang banyak wang kepada IRS, tetapi itu tidak ada kaitan dengan kemungkinan filem Rush Hour keempat. Walaupun kewangan mungkin menjadi faktor dalam keputusan Tucker untuk kembali, tidak jelas sama ada dia bermotivasi untuk membuat filem Rush Hour keempat untuk membayar hutang.

Akhir sekali, walaupun teruja untuk teruja tentang filem Rush Hour keempat, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa masih belum ada pengesahan rasmi daripada pembuat filem itu. Walaupun selepas filem itu siap, penonton mengharapkan untuk kembali kepada kualiti dua filem pertama.

Asianload TV