Siapa Isteri Ryan Stiles, Patricia McDonald?

Adakah isteri Ryan Stiles, Patricia MacDonald berkaitan dengan MacDonald?

tidak! Dia bernasib baik nama terakhirnya bukan Burger King. Patricia Burger King tidak secantik Patricia McDonald, begitu juga Patricia Burger Queen.

Diketepikan semua jenaka, Patricia McDonald, isteri kepada pelawak dan pelakon legenda Ryan Lee Styles, adalah gadis harian anda.

Patricia menghargai privasinya, jadi sukar untuk mendapatkan maklumat tentang kehidupan peribadinya. Walau bagaimanapun, saya masih berjaya mencari beberapa fakta menarik tentang Patricia McDonald, isteri Ryan Stiles yang terkenal.

Siapa Patricia McDonald?
Siapa Patricia Macdonald, berkahwin dengan Ryan Stiles dengan nama yang berbeza? Punch line yang baik adalah penting bagi mana-mana pelawak.

Kehidupan adalah ironis sekali lagi apabila Ryan Stiles bertemu Patricia McDonald semasa bekerja sebagai pelayan di Punchline. Sesuatu memberitahu saya dia terpaksa menggunakan nama “Punchline” apabila menggodanya.

Mereka berkahwin pada 1988 dan mempunyai tiga orang anak, Sam, Mackenzie dan Claire. Khabarnya mereka bersama selama lebih kurang sepuluh tahun sebelum berkahwin. Kenapa awak tak faham? Siapa yang memerlukan dokumen untuk gembira?

Sumber: Reddit
Jadi, hampir sedekad kemudian, Ryan dan Patricia mengadakan perkahwinan impian mereka. Ia adalah ulang tahun hampir satu dekad untuk mereka dan pengesahan hebat tentang pilihan pasangan mereka.

Tahun ini, pasangan romantis itu meraikan ulang tahun ke-35 mereka! Anda dan saya berkongsi satu perkara, kami tidak menjemput anda dan saya untuk meraikan mereka.

Satu lagi, saya percaya mereka mendapat makanan mereka dari McDonalds, saya dengar mereka memberi anda diskaun 50% jika anda berkongsi siaran ini.

Malangnya, selain daripada fakta di atas, tidak banyak maklumat mengenai Patricia MacDonald yang misteri. Tetapi, sebaliknya, Patricia bukan seorang selebriti dan jika dia tidak berkahwin dengan Ryan, anda akan tahu siapa dia. Oleh itu kekurangan pengetahuan awam agak boleh diramalkan.

Namun, memandangkan kehidupan peribadinya begitu berahsia, saya mula berfikir bahawa Patricia dan Ryan tinggal di Kawasan 51.

Kenapa awak tak faham? Ia mungkin milik mereka dan artikel ini mempunyai jawapan terperinci kepada soalan. Tetapi saya tidak dapat mengesahkan bahawa Patricia McDonald tinggal di Kawasan 51. Jika anda berminat dan mempunyai sedikit masa, bawa basikal ke Kawasan 51 dan tekan loceng besar di pintu besar.

Jika pengawal keselamatan muncul, tanya mereka sama ada Patricia MacDonald tinggal di sana, pengawal keselamatan berkata “Ya, dia ada,” dan kemudian anda harus bertanya soalan: “Siapa Patricia MacDonald?”v

Asianload TV