Siapa Teman Wanita Logan Lerman, Analuisa Corrigan?

Siapa teman wanita Logan Lerman? Jadi, bagi orang yang menentang di kalangan kamu, ya, itu bermakna dia tidak bersendirian.

Saya tidak menulis jika Logan Lerman mempunyai teman wanita, tetapi siapa teman wanita Logan Lerman – ya, dia mempunyai teman wanita. Bintang “Percy Jackson” Logan Lerman sedang berpacaran dengan pelakon Annalisa Corrigan.

Ketahui: Siapa Teman Wanita Sebastian Stan Pada 2023? Ini Annabelle Wallace, bukan Alejandra Oniwa.

Walaupun tidak diketahui bilakah kedua-duanya mula berkencan, seluruh heboh tentang mereka bersama bermula pada 2020 apabila pasangan selebriti itu mula menyiarkan gambar antara satu sama lain di laman sosial mereka.

Jadi, semasa mereka meraikan ulang tahun ketiga mereka tahun ini, nampaknya Analusa dan Logan sedang menikmati masa mereka bersama!

Siapa Annalisa Corrigan?
Anna Louisa Corrigan, aka Anna Corrigan, ialah teman wanita Logan Lerman semasa pada Februari 2023. Selepas beberapa teman wanita yang lalu, putus cinta, pertunangan dan pertunangan yang putus, Logan berada di sini dan setakat ini mereka baik-baik saja dan merupakan pasangan yang baik dan bahagia.

Dia seorang artis yang berpangkalan di antara Los Angeles dan New York. Annaloisa yang cantik berfungsi dalam pelbagai medium termasuk tanah liat, cat dan cetakan.

Beberapa karya beliau termasuk arca seramik, lampu seramik dan cermin seramik, mengingatkan karya Gaudí dan karya seninya yang lain.

Malah, dia seorang artis muda yang sangat berbakat. Anehnya, beliau telah diterbitkan dalam banyak majalah berprestij seperti LA Magazine, Architecture Digest, Flaunt Magazine, Sight Insane, Vogue Interview, Autry Magazine, Lacosa, Friends of Friends, Lisa C Gard, Elle Decor, Soft Pink Magazine, Sight. selesai Gambar yang hilang ini diambil pada hari Sabtu. , Majalah Agi Y Bon dll…

Saya tahu apa yang anda fikirkan, “Ya, Logan menarik beberapa tali Hollywood untuk memasukkannya ke dalam akhbar ini…” – Ya, saya pasti dia tidak melakukannya. Melihat seninya, anda tahu Logan bertuah kerana mempunyai artis berbakat untuk teman wanita.

Selepas memperoleh BFA dari Sekolah Reka Bentuk Parsons, dia berkata “dia mula berminat untuk meneroka reka bentuk vernakular dengan tumpuan pada bahan dan fungsi.

Kerjanya meneroka tokoh metafora dan makna asas, bahasa dan emosinya. Ia adalah dengan kerapuhan dan integriti tanah sebagai bahan dan proses, di mana ia menilai pertukaran antara proses dan masa.

Annaluisa juga mempunyai tapak web dan halaman Instagram di mana anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang projek masa lalunya dan membeli beberapa karya seninya.

Di Instagramnya, anda boleh menemui foto comel dia dan Logan mengembara ke seluruh dunia. Dia sememangnya peminat dan penyokong terbesarnya dan mereka pasti memberi inspirasi antara satu sama lain.

Jika anda tidak melihat saya menulis tentang kehidupan cinta Logan lagi, itu bermakna kedua-dua kekasih itu akan bertunang atau berkahwin, yang pastinya memihak kepada Logan. Mengembirakan ramai peminat dan mengecewakan peminat yang cemburu.

Asianload TV