Siapakah Isteri Johnathan Togo, Baker Lim?

Detektif Ryan Wolfe atau nama sebenarnya Jonathan Togo memainkan watak utama dalam siri televisyen drama Amerika “CSI: Miami”.

Berbeza dengan watak fiksyennya yang sunyi, Jonathan Togo cukup bertuah kerana bertemu cinta dalam hidupnya, pelakon bersama Tiffany Baker, lebih dikenali sebagai Baker Lim.

Bagaimanapun, Baker Lim bukanlah isteri pertama Jonathan, pelakon popular itu sebelum ini pernah berkahwin dengan model Deora Bird.

Deora dan Jonathan telah berkahwin selama tiga tahun dari 2013 hingga 2016 dan mempunyai seorang anak bersama.

Perkahwinan mereka secara rasmi berakhir pada 2016, tetapi hubungan itu berakhir sebelum ia bermula. Nasib baik, Jonathan bertemu Lim dan hidupnya berubah selama-lamanya.

Siapa Baker Lim?
Tiffany Baker ialah seorang pelakon dan penerbit seluruh Amerika yang telah menerangi skrin kecil dan besar selama bertahun-tahun. Dia mempunyai bakat yang menyerlah dan karisma semula jadi serta kehadiran skrin menjadikannya kegemaran peminat.

Bermula dengan peranan kecil dalam filem indie, Baker dengan cepat mendapat kejayaan dalam rancangan televisyen seperti “The Blacklist” dan “Gossip Girl.”

Persembahannya yang mengagumkan telah mendapat pengikut setianya dan tidak hairanlah – dia mempunyai kuasa bintang untuk mengekalkan penonton di pinggir tempat duduk mereka.

Tetapi Baker bukan sahaja seorang pelakon berbakat — dia juga seorang penerbit berbakat, dengan beberapa projek filem dan televisyen yang berjaya dipuji.

Kerjanya di belakang tabir sama mengagumkannya dengan kerjanya di hadapan kamera dan dia adalah kuasa sebenar dalam industri hiburan.

Di luar skrin, Baker selamat berkahwin dengan pelakon bersama Jonathan Tocco, yang terkenal dengan peranannya dalam “CSI: Miami.”

Kedua-duanya membuat pasangan yang dinamik dan kisah cinta mereka adalah satu untuk berzaman. Bersama-sama, mereka mempunyai seorang anak yang cantik dan masa depan yang cerah.

Secara keseluruhannya, Tiffany Baker adalah kuasa sebenar di Hollywood dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang dia lakukan seterusnya. Sama ada dia memikat hati kami di layar atau di belakang tabir, dia adalah bakat yang patut diperhitungkan dan kami bertuah kerana memilikinya dalam industri hiburan.

Siapakah burung berserban itu?
Deora Bird ialah bom Hollywood yang hebat! Dia telah menjadi bualan di skrin kecil dan besar selama bertahun-tahun kerana penampilannya yang panas dan kemahiran lakonan yang membunuh.

Dilahirkan di Miami yang cerah, Bird memulakan kerjayanya sebagai model, menarik perhatian melalui muka depan majalah dan kempen iklan.

Tetapi itu tidak mencukupi untuk model yang cantik itu — dia tahu apa yang diperlukan untuk berjaya dalam industri hiburan, dan budak lelaki, adakah dia betul!

Bird menceburkan diri ke dalam hit seram 2004 “The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning” dan tidak menoleh ke belakang sejak itu.

Dia telah muncul dalam beberapa komedi dan thriller terbesar pada zaman kita, termasuk “Marriage Crash,” “Confessions.” dan “Sten Helsing.”

Tetapi Bird bukan sekadar wajah yang cantik — dia juga mempunyai hati emas. Dia seorang pencinta haiwan yang gemar dan menghabiskan banyak masa menjadi sukarelawan untuk organisasi penyelamat haiwan. Sangat bagus

Dan jangan lupa kehidupan cinta Baird!

Dia telah berkahwin dua kali dan percintaannya adalah bahan impian tabloid. Dia pertama kali berkahwin dengan pelakon kacak Jonathan Togo, tetapi kisah cinta mereka tidak menjadi.

Tetapi kini, dia bahagia menetap bersama suaminya Mau Viola dan mereka dikurniakan seorang anak lelaki yang cantik.

Perkataan terakhir
Jadi, pada akhirnya, perkahwinan Jonathan Togo dan Tyra Bird bukanlah sesuatu yang boleh dilihat sebagai salah, ia membawa mereka ke arah yang betul.

Seperti yang dapat kita lihat, Jonathan dan Deora telah menemui seseorang yang istimewa untuk hidup. Bagi Jonathan Togo, orang itu pasti Baker Lim!

Asianload TV