Tutor Permaisuri Hartanah Tracy Menggegarkan Bikini Hijau dan Mengilhamkan Peminat dengan Mesej Penerimaan Diri

Ejen hartanah dan personaliti TV Bravo Tracy Tutor melayari Instagram untuk mempamerkan susuk tubuhnya dalam pakaian mandi hijau.

Foto itu mencetuskan perbualan tentang piawaian penuaan dan kecantikan, dengan peminat memuji optimisme dan mesej positif pengarang.

Dalam kapsyen, tutor menulis, “#nofilter #noproblem ☺️”, menunjukkan bahawa dia selesa dengan kulitnya sendiri dan tidak perlu berselindung di sebalik penapis foto. Siaran itu menerima ribuan suka dan komen apabila peminat memuji kecantikan dan kejujurannya.

“Tracy ialah selebriti Bravo paling comel pernah,” komen seorang peminat. “Anda kelihatan hebat dan mahu melukis muka anda. Anda betul.” Seorang lagi menambah, “Anda kelihatan hebat! Terima kasih banyak-banyak! Semua aspek patut diraikan dan diterima.” . Kejayaan dalam hidup adalah anugerah sebenar.

Ini bukan kali pertama penulis berkongsi gambar dirinya dalam bikini hijau. Dia menyiarkan gambar yang sama tiga tahun lalu dan menunjukkan bahawa warna itu adalah salah satu kegemarannya. Walau bagaimanapun, siaran terbaharu ini bergema dengan peminat dengan cara yang baharu kerana ia menggalakkan kepositifan badan dan cinta diri.

Guru yang terkenal dengan kerjayanya yang berjaya dalam dunia hartanah mewah yang didominasi lelaki, membuka tentang perjalanannya untuk menerima diri. Dalam temu bual baru-baru ini, dia mendedahkan bahawa dia telah bergelut dengan masalah imej badan pada masa lalu, tetapi sejak itu belajar menghargai tubuhnya.

“Saya akhirnya sampai ke tahap di mana saya seperti, ‘Inilah yang saya lihat, inilah yang saya mahu lakukan, dan saya baik-baik saja dengannya,'” katanya. “Saya tidak sempurna, tetapi saya gembira dengan apa yang saya ada.”

Secara keseluruhannya, mesej cinta diri dan pemerkasaan Tutor bergema dengan peminatnya, yang menghargai kejujuran dan integritinya. Catatan terbaru ini adalah satu lagi contoh komitmennya untuk menyebarkan positif di media sosial dan menggalakkan orang lain untuk menjadi diri mereka sendiri.

Asianload TV